8 Ağustos 2011 Pazartesi

BEDENE DEĞİL RUHA ESTETİK GEREK

Kelliğe ve şişmanlığa çare bulan yüzyılın mucidi sayılır, yedi sülalesi de ihya olur diyordum. Kadınların sonu gelmez kilo şikayeti ve bedeninden memnuniyetsizliği Malum günümüzün kadını da erkeği de kişisel bakımını son derece önem veriyor.Görsellik önemli,estetik kaygılar tavan yapmış vaziyette.Botoks,lipo,kesme-germe operasyonlarına şıp diye karar verilip dünyanın parası ödeniyor.Artık tüm bu uygulamalar lüks değil bir gereklilik.

Dış görünüşü hallettik diyelim,beğenilmeyen kemerli bir burun , kalın bir bacak ya da mutsuz eden ince dudakları yaptırdık.Peki ya içimizde,ta derinlerde duran duyguları nasıl istediğimiz gibi şekillendireceğiz? Esas mesele bu.Ruhun eski ve soluk yüzü bedene yansıdığı sürece güzellikten bahsedilebilir mi hiç..

 O halde bu listeye bir ilavem daha var.Duygulara lipo yapıp , istenmeyen tüyler gibi istenmeyen duyguları da yok edebilen değil yüzyılın gelecek yüzlerce yılın mucidi olur.

* Doktor bey azıcık aşk acısı çekiyorum , durumlar da düzelecek gibi değil.Umutsuz bir vaziyet.Sen gel benim şu yüreğime doğru batan 'kıpırıtıyı' bir törpüle.Rahat bir nefes alayım.

Ne dersiniz hoş olmaz mıydı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder