30 Aralık 2011 Cuma

MUTLU SENELER

Kaç gündür bir telaş,bir koşturmaca...Nihayet yılbaşı için hazırlıklar tamam.

Sabah Deniz'in çantasına merakla beklediği ama henüz ne olduğunu tam olarak bilmediği yılbaşı kutlaması için birlikte hazırladığımız keki koydum.Bu akşam bize anlatacağı çok hikayesi olacağına eminim.

Ofisteki bodur çam ağacı ve yılın onbir ayı boyunca tozlu dolabın üzerinden bizi izleyen tombul noel baba çoktan köşesine yerleşti.Çam ağacımız renkli ışıklar ve parlak süslemelerle renklendirilip ,etrafı hediyelerle donatıldı.Ben bir kaç gündür olduğu gibi yılın bu son iş gününde yine yılbaşı şarkıları çalmaya devam ediyorum.Evde Deniz'in son günlerde dilinden düşmeyen 'jingle bells' ofisi de şenlendiriyor.Bir tek dışarıda lapa lapa yağan kar manzarası eksik.

Yarın gece için kızlarda da tatlı bir heyecan var.Herkes kendince bir öncelik belirlemiş.Kimi menü ve yemeklerin,kimi tombala ve bozuk para bulabilmenin telaşında.

Dostlarla birlikte,özenle hazırlanmış kocaman bir sofrada yeni yıl için geri sayımı beklemekten ve yılbaşı ikramiyesi ile neler yapacağımızı düşlemekten daha keyifli ne olabilir ki..

Hem zorlu hem de süprizlerle dolu geçen 2011'den bir an önce kurtulup,gıcır gıcır bir yıla girecek olmaktan mı bilmiyorum ama bu yıl benim de içimde ayrı bir heyecan var. Sanki sihirli bir değnek herşeyi sıfırlayacak ve şeker pembesi renginde bir kalem , pullu payetli bir deftere 2012'de neler olacağını yazacak.Süslü bir el yazısıyla ve büyük harflerle.

İyi bir yıl olacağını hissediyorum.Daha sağlıklı,daha mutlu,daha huzurlu ve en önemlisi her günün tadını çıkartabileceğimiz bir yıl...

Kutlanan yılbaşlarının sayısı arttıkça,bir önceki yıl daha dün gibi gelirken,insan geçmekte olan zamanın kıymetini daha iyi anlıyor.

Cuma gününü beklerken geçen beş günü kaçırmayıp,pazartesi sendromu diye bir kavramı zihnimizden silip atabileceğimiz , keyif dolu bir yıl olması dileğiyle..

1 yorum:

  1. Yazdıklarına ek olarak yeni yılda da bizleri yazılarından mahrum etmemen dileğiyle...

    YanıtlaSil